Over Pijnappels & Partners

Martin Pijnappels
Eigenaar en directeur van administratiekantoor Pijnappels & Partners.

Ik heb vroeger bij een registeraccountant gewerkt en heb sinds 1986 mijn eigen administratiekantoor. Tot 2004 was het een eenmanszaak onder de naam Administratiekantoor Pijnappels. De huidige bedrijfsvorm is een besloten vennootschap, oftewel een b.v. Ik werk met name voor het MKB.

Onze klanten zeggen dat wij laagdrempelig zijn, heel klantgericht en voor een redelijke prijs. Ook het persoonlijke contact wordt bijzonder gewaardeerd.

 

Onze Werkwijze

Wie bij Pijnappels & Partners boekenkasten vol met vakliteratuur, onleesbare rapporten of onbegrijpelijke taal zoekt, zoekt tevergeefs. Wij proberen liever met onze cliënten in begrijpelijke taal te zoeken naar mogelijkheden voor het best mogelijke resultaat.

Wij verzorgen voor de kleine en middelgrote ondernemingen de financiële administratie, salarisadministratie en alle voorkomende fiscale aangiften.

 

Regionaal Ondernemen

Pijnappels & Partners heeft verzorgt de administratie en aangiften voor ondernemingen door heel Nederland. Wel draagt Martin Pijnappels de ondernemers in Enkhuizen, zijn woonplaats, een warm hart toe.