Heb je als ondernemer personeel in dienst dan is er de verplichting een salarisadministratie te voeren. Van de salarisberekening tot aan de aangifte loonbelasting kunnen wij dit volledig verzorgen. Pijnappels en Partners bewaakt de premies van de sociale verzekeringen, het pensioen en de CAO wijzigingen. Alle verwerkingen zoals salarisstrook, betaallijst, aangifte loonbelasting etc. staan keurig online en zijn gemakkelijk te bekijken en/of uit te printen.

De maandelijkse salarisverwerking

Pijnappels en Partners verwerkt de maandelijkse salarisverwerking zo rond de 20e van de maand. Eventuele overuren, storingsdiensten etc. van de voorliggende maand kunnen doorgegeven worden. Als de salarissen zijn verwerkt worden deze door ons online gezet. De werkgever kan deze beveiligde site met een gebruikersnaam en wachtwoord benaderen en alle gegevens inzien. Als werknemer krijg je een eigen gebruikersnaam en wachtwoord en kun je op de beveiligde site uitsluitend je salarisstrook opvragen. In januari van ieder jaar geldt dit ook voor de jaaropgave. Een salarisstrook bij de werkgever opvragen is dus niet meer nodig. Ook oudere stroken zijn altijd opvraagbaar.

Aangifte loonbelasting / betalingskenmerk

De aangifte loonbelasting wordt automatisch door ons digitaal bij de Belastingdienst ingediend. Een kopie van deze aangifte staat ook in het loondossier online. Daar staat altijd het betalingskenmerk op. Je hoeft als werkgever dus uitsluitend nog het verschuldigde bedrag naar de Belastingdienst overmaken.

Wij leveren maatwerk

Wordt je voor het eerst werkgever? Daar komt een hele hoop bij kijken. Je zal bij de Belastingdienst moeten worden aangemeld als werkgever. Indien van toepassing ook bij een pensioensfonds. Arbeidsovereenkomsten, verklaringen loonheffingen, risicogroep voor de sociale lasten en nog meer verplichtingen. Pijnappels en Partners neemt alles rustig met de ondernemer door en kan dit op verzoek volledig verzorgen.

Dan doen wij waar wij goed in zijn en verloopt alles zorgeloos.

Meer informatie over salarisadministratie

Wil je meer informatie over salarisadministratie? Neem contact op met Martin Pijnappels voor een vrijblijvend gesprek. Bel 06 – 21 88 35 63 of mail naar martin@pijnappelsenpartners.nl